Draagt u Domestica Rotterdam een warm hart toe? U kunt ons op verschillende wijzen ondersteunen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

De bijdragen gaan wij dit jaar besteden aan de update van onze huisstijl. Na 20 jaar is het namelijk nodig onze communicatie-uitingen, waaronder ons drukwerk en het systeem van de website, te vernieuwen. Wij kunnen uw financiële steun hierbij goed gebruiken. Meer weten? Lees hier meer over de huisstijl-update.

Eenmalige donatie

Geheel vrijblijvend kunt u met iDeal eenmalig een bedrag naar keuze aan ons doneren via dit betalingsverzoek. Onze dank is zeer groot!

Word vriend

U kunt ons ook steunen door vriend te worden voor een bijdrage vanaf € 25,- per jaar. Wij houden u dan per e-mail exclusief op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het ensemble.

Vul hieronder uw gegevens in. Na verzending ontvangt u van ons een bevestigingsmail met meer informatie over de betaling.

 

Word donateur

U kunt vanaf een bijdrage van € 1000 per jaar ook donateur worden van ons ensemble. Wij houden u dan exclusief op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent het ensemble en u ontvangt een aparte uitnodiging voor onze concerten. Wilt u donateur worden of ons op een andere wijze ondersteunen? Neem dan contact op met Fien Duijnmayer (zakelijk leider) fien@domesticarotterdam.nl 06 127 186 35.

 

ANBI

Stichting Domestica Rotterdam is aangemerkt als een Algemeen nut beogende instelling (ANBI). Bij een periodieke schenking geniet u daarom belastingvoordeel. Dit voordeel kan oplopen tot wel 52%. Bereken zelf uw voordeel met de schenk calculator op http://anbi.nl/calculator/