Slot ‘Geloof, Hoop en Liefde’ met blokfluittist Thomas Triesschijn

Woensdag 16 januari speelt Domestica Rotterdam in de Laurenskerk het laatste deel in de verhalende concertserie ‘Geloof, Hoop en Liefde’. Speciale gast is blokfluittist Thomas Triesschijn. Op het programma staat veel barok en renaissancerepertoire, waaronder het blokfluitconcert van Sammartini, Landini’s ‘Ecco la primavera’ en Vivaldi’s ‘La Notte’. Student aan de compositieafdeling van Codarts, Jannum Kruidhof schreef speciaal voor dit concert een nieuwe compositie met de titel ‘Zwermen’. Verteller Kaat Haest neemt u voor dit afsluitende deel mee in een verhaal over de zotheid der liefde:

 

‘Oh dwaze liefde! Ongeremd en ongeregeld. Licht en luchtig. Vrolijke vitaminen tegen de winterdip. Lof der zotheid. Met de groeten van Erasmus.’

 

Woensdag 16 januari om 20:30 uur in de Laurenskerk Rotterdam
Bestel hier kaarten >

 

Bekijk de video, gemaakt tijdens de eerste repetitie van het verhalende concert ‘Liefde’: