20 mei: Walking Dinner & Goldberg tijdens Operadagen Rotterdam

Na drie succesvolle concerten in de Laurenskerk vindt op 20 mei de grande finale plaats van Sleeping Beauty tijdens het opera en muziektheaterfestival Operadagen Rotterdam. De avond start om 20.30 uur met een Walking Dinner. Onder het genot van drie heerlijke vegetarische gerechten, verzorgd door Wijnstok & Spruit catering, wordt het publiek getrakteerd op verschillende muzikale optredens van zangstudenten van Codarts. Op het programma staan koorwerken van Schütz en Rathgeber. Om 22.00 uur is de première van Goldberg. Speciaal voor dit geënsceneerde concert heeft Domestica’s klavecinist Jan Willem Nelleke de Goldbergvariaties van J.S. Bach bewerkt. Het resultaat is een uniek arrangement voor 9 strijkers en klavecimbel, waarbij actrice José Kuijpers een ontroerend verhaal vertelt over een veldhospitaal. De stank en het geweld worden geconfronteerd met de absolute schoonheid van Bach.

Zaterdag 20 mei 2017
Laurenskerk Rotterdam

– 20:30 uur Walking Dinner met intermezzi van zangstudenten van Codarts
– 22:00 uur Goldberg, bewerking van Bach’s meesterwerk

Kaarten voor het Walking Dinner en de Goldberg zijn verkrijgbaar via de website van Operadagen Rotterdam.

 

Elsina

Trailer – Goldberg. Klik op de afbeelding voor een blik achter de schermen.

 

DI017b