Sleeping Beauty – de nieuwe serie Lof & Lust in de Laurens

Op woensdag 12 oktober 2016 om 20.30 uur presenteert Domestica Rotterdam in de Laurenskerk het 25e concert in de serie Lof & Lust in de Laurens. Onder de titel Sleeping Beauty zal dit seizoen weer een viertal concerten worden toegevoegd aan de succesvolle serie.

 

Succesformule

Het jubileumconcert borduurt voort op de succesformule van Lof & Lust in de Laurens. Ieder concert van Domestica Rotterdam stelt de muziek centraal en bevat een theatraal element. De plaatsing van het publiek zorgt steeds voor een bijzondere luisterervaring. Na afloop wordt de gelegenheid geboden om de musici te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

 

2016-2017 Lof & Lust in de Laurens: Sleeping Beauty

In het eerste concert op woensdag 12 oktober staat de vraag centraal hoeveel schoonheid we eigenlijk verdragen. In een bijzondere, intieme setting leidt acteur Benjamin Murck het publiek langs de vele vreugden en gevaren, die de schoonheidservaring met zich mee brengt. Met vragen, verhalen en suggesties begeleidt hij een muzikale reis, die zich vrijelijk beweegt tussen barok, middeleeuwen, renaissance en zelfs ook even de 20e eeuw aandoet. Van de Rotterdamse barokcomponist Pieter Hellendaal naar de ontroerende melodie├źn van de 14e-eeuwse Guillaume de Machaut en weer terug langs Gesualdo, Couperin, Rameau en zelfs John Cage. Regie en tekst zijn in handen van Erik-Ward Geerlings.

 

De kaartverkoop is nu van start. Bestel hier online of bel naar 010 411 64 94.