Volgend concert: woensdag 5 april 20.30 uur

In de derde editie van de concertreeks Sleeping Beauty gaat het opnieuw om de prikkelingen van de schoonheid. Wat wordt in ons in trilling gebracht als we luisteren? Welke werelden worden in ons wakker gekust? In de reusachtige duisternis van de Laurenskerk klinkt vanuit alle hoeken en gaten oude en nieuwe muziek, zowel van heel nabij als vanuit de verste verten. Acteur Benjamin Murck gidst ons langs talloze vergezichten in de kerk én in onze eigen binnenwereld. Domestica Rotterdam bespeelt de gehele Laurenskerk met een originele mix uit de 15e tot en met de 20e eeuw, met werken van Hellendaal, Bach, Gesualdo, Josquin, Sweelinck en Kurtág.

Hawijch Elders zal als winnares van de Prinses Christina Concours Domestica Prijs meespelen tijdens dit concert. Lees hier meer over deze jonge talentvolle violiste.

Woensdag 5 april 2017, 20.30 uur

Laurenskerk Rotterdam

Bestel hier kaarten >

Download hier het volledige programma als pdf.