Succesvol 25e concert Lof & Lust in de Laurens

Woensdag 12 oktober 2016 vond het 25e concert plaats in de serie Lof & Lust in de Laurens. Het was een succesvol jubileumconcert, dankzij de prachtige muzikale uitvoering van Domestica Rotterdam, de sfeervolle opstelling van het publiek en de feestelijke details.

Domestica Rotterdam speelde muziek van de Rotterdamse barokcomponist Pieter Hellendaal, de 14e-eeuwse Guillaume de Machaut en van Gesualdo, Couperin, Rameau en zelfs John Cage. Regie en tekst waren in handen van Erik-Ward Geerlings.

De setting van het concert was bijzonder intiem, dankzij de publieksopstelling rondom het ensemble. Paul van Laak verzorgde de verlichting, bestaande uit grote dimbare gloeilampen die met de muziek meebewogen.

Acteur Benjamin Murck leidde het publiek langs de vele vreugden en gevaren, die de schoonheidservaring met zich mee brengt. Ter ere van de 25e editie kwam hij binnen met een feestelijke taart, waar alleen hij van mocht snoepen… Maar na afloop van het concert kon het publiek ook genieten van een hapje en drankje samen met de sterspelers van de avond.

Het volgende concert vindt plaats op woensdag 30 november op 20.30 uur in de Laurenskerk Rotterdam. Klik hier voor meer informatie en kaarten. Graag tot ziens!